ΞΙΦΑΣΚΙΑ – Κύπελλο Κόσμου Σπάθης Γυναικών «ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ»

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας και ο Α.Ο. «ΑΠΟΛΛΩΝ» Βριλησσίων σας προσκαλούν να παραβρεθείτε στο Κύπελλο Κόσμου Σπάθης Γυναικών με την επωνυμία

«ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» 2016

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Κόσμου Σπάθης Γυναικών θεωρείται μία από τις πιο σημαντικές αθλητικές  διοργανώσεις του αθλήματος Ξιφασκίας και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Ελλάδα.

Η χώρα μας θα φιλοξενήσει όλα τα μεγάλα ονόματα της Ξιφασκίας που αναμένεται να προσφέρουν πολύ μεγάλες συγκινήσεις. Χαρακτηριστικό της σημασίας των αγώνων είναι το γεγονός ότι δήλωσαν συμμετοχή 190 αθλήτριες, που αποτελεί ρεκόρ για τα παγκόσμια κύπελλα Σπάθης Γυναικών στον κόσμο.

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί με 15 αθλήτριες, μία από τις οποίες είναι η ολυμπιονίκης Βάσω Βουγιούκα θέτοντας για μια ακόμη φορά υψηλούς στόχους και διεκδικώντας μια θέση στα μετάλλια.

Τα ονόματα των αθλητριών που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας είναι : Μαρία Χούρη, Ελένη Δήμκου, Παναγιώτα Φλωράτου, Δέσποινα Γεωργιάδου, Δώρα Γκουντούρα, Καλλιόπη Καλουτά, Κλαίρη Μπένου, Μαρίνα Παΐζη, Ευρυδίκη Ποτού, Κυριακή Σαφαρή, Σοφία ΤετράδηΑνικα Τσαπατσάρη, Ζωή Βάχλας και Μαρία Βαμβακούρη.

Με μεγάλη περηφάνια σας πληροφορούμε ότι τέσσερις από τις αθλήτριες που συμμετέχουν, ανήκουν στο αθλητικό δυναμικό του  Α.Ο. «ΑΠΟΛΛΩΝ» Βριλησσίων.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016:

12:00 – ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ (Ευθύς αποκλεισμός μέχρι των 64 αθλητριών)

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016:

09:30 – Αγώνες των 64 αθλητριών

16:30 – ΤΕΛΙΚΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016:

09:30 – ΟΜΑΔΙΚΑ (Αγώνες των 32 ομάδων)

16:30 – ΤΕΛΙΚΟΣ

Leave a Reply