Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων 2017

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παμπαίδων παγκορασίδων πραγματοποιήθηκε στις 14-15 Ιανουαρίου 2017. Ο σύλλογος μας συμμετείχε με αντιπροσωπευτική πληθώρα αθλητών και αθλητριών. Συνολικά 23 αγόρια και 15 κορίτσια. Τα αποτελέσματα ήτανε πολλά και σημαντικά τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά. Πολύ από τους μικρούς μας φίλους κατάφεραν να κερδίσουν όχι μόνο αγώνες αλλά και σημαντικές εμπειρίες.

Στα αγόρια αξιοσημείωτη είναι η διάκριση του Καλουτά Φίλιππου, Πρεδάρη Βασίλη και Χατζόπουλου Μαρκέλου που τους έδωσε δικαίωμα συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας ίδιο και στα κορίτσια για τις αθλήτριες Τριανταφύλλη Ελίνα, Λιβανού Ειρήνη, Παλάσκα Αγνή, Σωτηροπούλου Φαίδρα, Καρακώστα Ίριδα και Μανούσου Ραφαηλία.

Στα ομαδικά και οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά σου και έκανα το καλύτερο δυνατό, αναλογικά των δυνάμεών τους. Στα αγόρια η ομάδα, Καλουτά Φίλιππου, Πρεδάρη Βασίλη, Χατζόπουλου Μαρκέλου και Πασχαλιδίογλου Συνοδινού κατέλαβε την πέμπτη θέση μετά από ένα δύσκολο αγώνα. Στα κορίτσια η ομάδα,Τριανταφύλλη Ελίνα, Λιβανού Ειρήνη, Παλάσκα Αγνή και Σωτηροπούλου Φαίδρα,  κατέλαβε την τρίτη θέση μετά από μια δυναμική προσπάθεια.

Μαρία Γιαννούλη

Leave a Reply