Κύπελο Acropolis 2017

Για άλλη μια χρονιά το κύπελλο Ακρόπολης διοργανώνεται από την ελληνική ομοσπονδία ξιφασκίας και ο Απόλλωνας βριλησσίων συμμετέχει με δύο αθλήτριες . Τα δύο κορίτσια της κατηγορίας εφήβων κέρδισαν με το σπαθί τους την συμμετοχή σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, όπου όλες οι μεγάλες αθλήτριες της ξιφασκίας έρχονται στην πρωτεύουσα της Ελλάδας για να αναμετρηθούν για ένα πολυπόθητο κύπελλο.

Τον Απόλλωνα θα αντιπροσωπεύσουν Η Κλέλια Καλουτά και Η Τετράδη Σοφία. Μετά την πολύ μεγάλη τους επιτυχία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προετοιμάζονται πυρετωδώς για να δώσουμε για άλλη μία φορά τον καλύτερο τους εαυτό.

Η διοργάνωση θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο στην αίθουσα της ξιφασκίας, όπου γίνονται και οι αγώνες μας, αλλά με μια εντελώς διαφορετική εικόνα καθώς ο χώρος θα πρέπει να πληρεί τις  προδιαγραφές ενός αγώνα Α κατηγορίας γυναικών σε παγκόσμιο επίπεδο. Με πίστες διαφορετικού χρώματος, κίτρινο, κόκκινο, μπλε και πράσινο όπου θα διεξαχθούν τα παιχνίδια από 64 εως και  για την τετράδα.

Καλό θα είναι όλοι να παρεβρεθούμε έστω και μία από τις τρεις ημέρες για να θαυμάσουμε τις μεγάλες αθλήτριες της διεθνούς ξιφασκίας που θα αγωνιστούν. Γι’ αυτό και τα μαθήματα της Παρασκευής θα ακυρωθούν έτσι ώστε να μπορέσουν όλοι μικροί και μεγάλοι φίλοι να προσέλθουν στο ολυμπιακό στάδιο. Το πρόγραμμα του αγώνα γι αυτούς που θέλουν να έρθουν να παρακολουθήσουν είναι το εξής:

● Schedule ●

Individual events

Team events

Friday 17/02/2017 12:00 Preliminaries
Direct Elimination up to Table of 64

Saturday 18/02/2017 09:30 Table of 64 17:00 Finals

Sunday 19/02/2017 09:30 Table of 32 10:30 Table of 16

15:00 Match for the 3rd place 17:00 Finals

 
Σας περιμένω όλους εκεί και σας υπόσχομαι ότι θα είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία! Φέρτε κάμερες έτσι ώστε να μπορέσουμε να αποθανατίσουμε τις εξετάσεις αυτή στιγμές!
Μαρία Γιαννούλη

Leave a Reply