Ο Αλέξανδρος Πολιάκοβ φέρνει το 1ο Κύπελλο του Απόλλωνα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και η Κλέλια Καλουτά κατακτά την τρίτη θέση (29/30.04.2017)

Εντυπωσιακά αποτελέσματα πέτυχαν οι αθλητές, -ιες του Απόλλωνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, που διεξήχθη στις 29/30.04.2017, στην αίθουσα ξιφασκίας του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ο Αλέξανδρος Πολιάκοβ κατέκτησε την 1η θέση στους άνδρες και έφερε για πρώτη φορά το πολυπόθητο κύπελλο στον Απόλλωνα. Ο Ιάσονας Κοντοχρήστος κατέκτησε την 7η θέση και ο Εμμανουήλ Σταματάκης την 25η.

Στην κατηγορία των γυναικών, έφηβη ακόμα η Κλέλια Καλουτά κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Η Σοφία Τετράδη, έφηβη ακόμα κι αυτή κατετάγει 15η.

Στο ομαδικό ανδρών, η ομάδα μας (Καρακώστας Α.,Κοντοχρήστος Ι.,Χατζόπουλος Ε., Πολιάκοβ Α.) κατέλαβε την 6η θέση.

Στο ομαδικό γυναικών η ομάδα μας αποτελούμενη από τις Καλουτά Κ., Παλάσκα Α., Τετράδη Σ. και Τριανταφύλλη Ε. κατέλαβε την 5η θέση.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον πρωτεργάτη αυτών των επιτυχιών, τον προπονητή μας Γιάννη Νοταρά, στον πρωταθλητή μας Αλέξανδρο Πολιάκοβ, στην Κλέλια Κλουτά και σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν!!!

Μαρία Γιαννούλη

 

 

Leave a Reply