Σημαντικές διακρίσεις στο Challenge Wratislavia 2019

cof

Παγκόσμιο Τουρνουά Ξιφασκίας U15 – U13 – U11

Challenge Wratislavia 2019

Με σημαντικές διακρίσεις ο Απόλλων Βριλησσίων

Το Challenge Wratislavia, που λαμβάνει χώρα στο Βρότσλαφ Πολωνίας, αποτελεί το μεγαλύτερο παγκόσμιο τουρνουά ξιφασκίας στις κατηγορίες U15, U13, U11 σε όλα τα όπλα, με συμμετοχές ετησίως 4.000 αθλητών, από 43 χώρες. Στη φετινή 42η διοργάνωση (21 – 25 Μαρτίου), ο  Απόλλων Βριλησσίων εκπροσωπήθηκε από 6 αθλητές/τριες  με  αξιόλογες διακρίσεις:

Περγάμαλης Νικόλαος U13 Sabre Αγόρια / 3η Θέση από 149 αθλητές

Κουρούση Καλλιόπη U11 Sabre Κορίτσια / 5η Θέση από 56 αθλήτριες.

Σκούντζος Ηρακλής U11 Sabre Αγόρια /  8η Θέση από 72 αθλητές

Φραδέλλος Γεώργιος U11 Sabre Αγόρια  / 10η Θέση από 72 αθλητές

Αποστολοπούλου Χριστίνα U13 Sabre Κορίτσια / 27η Θέση από 100 αθλήτριες.

Παναγίδης Αθανάσιος U13 Sabre Αγόρια / 72η Θέση από 149 αθλητές.

Το ΔΣ του Απόλλωνα Βριλησσίων θέλει να συγχαρεί , τους γονείς , τον επικεφαλής προπονητή μας κο Ιωάννη Νοταρά και  τον έφορο για την αξιόλογη  και διαρκή προσφορά τους στο πιο πολύτιμο «έργο της ζωής μας» το παιδί μας. Ένα μεγάλο μπράβο και στους αθλητές μας, για τους οποίους είμαστε υπερήφανοι τόσο για τις αθλητικές του επιδόσεις , όσο και για την άψογη αθλητική κουλτούρα τους.

Οι επιδόσεις και το ήθος των αθλητών / τριων μας είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού και προγραμματισμού  ενίσχυσης όλων των παραμέτρων που εξασφαλίζουν και υποστηρίζουν την αθλητική αριστεία. Η αγάπη του αθλητή για το άθλημα της ξιφασκίας, το υψηλό τεχνικό επίπεδο των προπονητών και η συνεχής επιμόρφωσή τους, η βελτίωση του επιπέδου φυσικής κατάστασης και διατροφής των αθλητών, η εξωστρέφεια του σωματείου σε διεθνές περιβάλλον (αγώνες / camps) και η σημαντική και πρωτοπόρος πρωτοβουλία του Συλλόγου  εκπαίδευσης των αθλητών στη διαχείριση του συναισθήματος/στρες  στις συνθήκες αγώνων, συνιστούν τις σημαντικότερες παραμέτρους του αθλητικού  και εκπαιδευτικού  προγράμματος  του ΑΟΒ.

ΔΣ Απόλλωνα Βριλησσίων

Challenge Wratislavia 2019 Results

Leave a Reply