ΞΙΦΑΣΚΙΑ – Αποτελέσματα από τους φιλικούς αγώνες με την επωνυμία «Sabre Cup»

Με τέσσερα Χρυσά ένα Ασημένιο και ένα Χάλκινο καθώς και με έντεκα κύπελλα για τις θέσεις από Πέμπτη έως Όγδοη θέση ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 οι φιλικοί αγώνες Σπάθης στην κατηγορία Παμπαίδων – Παγκορασίδων και Ανάπτυξης με την επωνυμία «Sabre Cup» που συνδιοργάνωσαν ο Γυμναστικός Σύλλογος Αρτέμιδος «Αρκτεία» και ο Αθλητικός Σύλλογος των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα.

Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση από τους δημιουργούς με πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά και τους ευχαριστούμε !!!

Συγκεκριμένα:

Στους Παμπαίδες Α΄ κατηγορία

Την 1η Θέση και το Χρυσό μετάλλιο και Κύπελλο ο Περγάμαλης Νικόλαος – Άγγελος στην Πέμπτη θέση και το Κύπελλο ο Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, στην Έκτη θέση και το Κύπελλο ο Αβραμίδης Αριστοτέλης και στην Έβδομη θέση και το Κύπελλο ο Σκούντζος Ηρακλής.

Στους Παμπαίδες Β΄ κατηγορία

Την 1η Θέση και το Χρυσό μετάλλιο και Κύπελλο ο Κουμπάρος Μιχάλης, στην 2η θέση και το Ασημένιο Μετάλλιο και το Κύπελλο ο Ντίβης Άγγελος και στην Όγδοη θέση και το Κύπελλο ο Ζένι Αντριάνο.

Στους Παμπαίδες Γ΄ κατηγορία

Την 1η Θέση και το Χρυσό μετάλλιο και το Κύπελλο ο Σκιαδάς Στέφανος στην Πέμπτη θέση και το Κύπελλο ο Αβραμίδης Ιωάννης, στην Έκτη θέση και το Κύπελλο ο Παναγίδης Μάριος και στην Έβδομη θέση και το Κύπελλο ο Καλόθετος Παναγιώτης.

Στις Παγκορασίδες Α΄ κατηγορία

Την 3η Θέση και το Χάλκινο μετάλλιο και το Κύπελλο η Κουρούση Άννα – Καλλιόπη και στην Πέμπτη θέση και το Κύπελλο η Φωτιάδη Δανάη – Γεωργία.

Στις Παγκορασίδες Β΄ κατηγορία

Την 2η Θέση και το Ασημένιο μετάλλιο και το Κύπελλο η Παπαδοπούλου Παναγιώτα στην Πέμπτη θέση και το Κύπελλο η Γκέκα Ευανθία – Αριάδνη, στην Έβδομη θέση και το Κύπελλο η Χαροπούλου Ευαγγελία.

Στις Παγκορασίδες Γ΄ κατηγορία

Την 1η Θέση και το Χρυσό μετάλλιο και το Κύπελλο η Πετροπούλου Χρυσούλα και στην Έβδομη θέση και το Κύπελλο η Νοταρά Κωνσταντίνα.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αξίζει σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας που για πρώτη φορά συμμετείχαν σε αγώνες και πήραν όλα τους Μετάλλιο και δίπλωμα καθώς και στους υπόλοιπους αθλητές – αθλήτριες που συμμετείχαν στους συγκεκριμένους αγώνες !!!

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αξίζει να δοθεί σε όλους τους γονείς των αθλητών και αθλητριών μας !!!

 

Leave a Reply