Σκάκι – 19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαθητών – Μαθητριών

Η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία προκηρύσσει το 33ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών – Μαθητριών και το 19ο  Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Μαθητών – Μαθητριών για το 2022.

Τα πρωταθλήματα μαθητών – μαθητριών θα διεξαχθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον εκθεσιακό χώρο του Σ.Ε.Φ. (περιστύλιο).

Δικαίωμα συμμετοχής στα ατομικά́ πρωταθλήματα έχουν οι μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων, Δημοσίων και Ιδιωτικών, όλης της χώρας.
Στα ομαδικά πρωταθλήματα δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων, Δημοσίων και Ιδιωτικών όλης της χώρας, με 4μελείς ομάδες. Επιτρέπεται η συμμετοχή́ και 2ης ομάδας από το ίδιο σχολείο (Δημοτικό́, Γυμνάσιο ή Λύκειο).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 11 και 12 Ιουνίου 2022 ενώ η δήλωση συμμετοχής μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας συμμετοχής αποτελεί́ ταυτόχρονα και επιβεβαίωση συμμετοχής. https://chessfed.gr/sxolika2022 το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιουνίου και ώρα 20:00

Την πλήρη προκήρυξη μπορείτε να την δείτε εδώ .

Leave a Reply