Ξιφασκία – Αποτελέσματα από το Godollo της Ουγγαρίας

Το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Οκτωβρίου 2022 στο Godollo της Ουγγαρίας πραγματοποιήθηκε το Ευρωπαϊκό ΚύπελλοUnder 17 στο όπλο της Σπάθης.

Ένα διήμερο που τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο οι αθλητές μας Κουρούση Άννα Καλλιόπη και Φραδέλος Γεώργιος κατάφεραν να δώσουν μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον της Ελληνικής Ξιφασκίας.

Σε ατομικό επίπεδο η Κουρούση Άννα Καλλιόπη κατάλαβε την 17η θέση μεταξύ 204 αθλητριών ενώ ο Φραδέλος Γεώργιος την 94η θέση μεταξύ 216 αθλητών.

Σε ομαδικό επίπεδο οι αθλητές Ευτυχιάδης Αθανάσιος (Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα), Γιώργος Φραδέλλος (ΑΟ Απόλλων Βριλησσίων), Γκυ Λεωτόν και ο Θωμάς Γρόλλιος (ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης) με την καθοδήγηση των προπονητών τους Νικόλαο Ψύχα, Γεώργιο Τσουρούτα και Ιωάννη Νοταρά κατάλαβαν την 8η θέση ανάμεσα σε 39 ομάδες.

Ενώ οι αθλήτριες Παπαπετροπούλου Αλεξάνδρα, Χατζάκου Ιωάννα, Χατζάκου Καλλιόπη (Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα) και Κουρούση Άννα Καλλιόπη (ΑΟ Απόλλων Βριλησσίων) με την καθοδήγηση των προπονητών τους Νικόλαο Ψύχα και Ιωάννη Νοταρά κατάλαβαν την 10η θέση ανάμεσα σε 38 ομάδες.

Αξίζει να δοθεί ένα μεγάλο Μπράβο στους δύο αθλητές μας και στον Προπονητή μας Ιωάννη Νοταρά.

Αποτελέσματα ατομικά αθλητών

Αποτελέσματα ατομικά αθλητριών

Αποτελέσματα ομαδικά αθλητών

Αποτελέσματα ομαδικά αθλητριών

Leave a Reply