2ο Gazzetta Women’s Summit 2023

Το Gazzetta για 2η χρονιά διοργανώνει το μοναδικό συνέδριο για τον γυναικείο αθλητισμό, στις 11 Δεκεμβρίου 2023 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. 

Ελληνίδες και ξένες πρωταθλήτριες, εμβληματικές μορφές του γυναικείου αθλητισμού, μεγαλύτερη αλλά και νέα γενιά, συνομιλούν, καταθέτουν την πραγματικότητά τους, μοιράζονται τις εμπειρίες τους και όλες μαζί έχουν στόχο να εμπνεύσουν και να ενισχύσουν με τη δική τους υπόσταση τον χώρο του γυναικείου αθλητισμού για ένα καλύτερο αύριο.

Στην ενότητα GENERATION WINOLYMPIC GAMES που θα πραγματοποιηθεί από τις 15:30 – 16:10 θα βρίσκεται και η Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας Δώρα Γκουντούρα μαζί με τις Νίκη Μπακογιάννη, Αργυρή Ολυμπιονίκη στο ύψος, Όλγα Βασδέκη, Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν, Εύη Μωραϊτίδου, Ασημένια Ολυμπιονίκη στο πόλο και την Εμμανουέλα Κατζουράκη, Πρωταθλήτρια σκοποβολής.

Συντονίστρια θα είναι η Πηνελόπη Γκιώνη, δημοσιογράφος.

Ενώ στις 16:10 – 16:25 θα πραγματοποιηθεί Fence Clinic – Kids performance με την πρωταθλήτρια του αθλήματος, Δώρα Γκουντούρα και δύο αθλήτριες του Συλλόγου μας τις Ίρις Αικατερίνη Μπλέτσα και την Κωνσταντίνα Ειρήνη Νοταρά.

Την διοργάνωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ.

Leave a Reply