Κάρτα Υγείας Αθλητή

 

 

Στην Γενική Προκήρυξη Αγωνιστικής Περιόδου 2018 – 2019 η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας (ΕΟΞ) αναφέρει ότι σύμφωνα με τον νόμο Ν4479/17 ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή αθλητών, αθλητριών στους αγώνες είναι η επίδειξη της Κάρτας Υγείας Αθλητή.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την Κάρτας Υγείας Αθλητή:

1ον. Θεωρείται από ιατρούς μονάδων παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Νομαρχιακών, Περιφερειακών ή Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων, υγειονομικών στρατιωτικών μονάδων ή από ιατρούς έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και ιατρούς του ιδιωτικού τομέα, κατέχοντες την καρδιολογική ειδικότητα (και στις δύο πλευρές).

2ον. Συμπληρώνετε με κεφαλαία γράμματα εκτός από τον Αριθ. Δελτίου ΕΟΞ που συμπληρώνετε από την ίδια την Ομοσπονδία (και στις δύο πλευρές).

3ον. Πρέπει να τεθούν δύο (2) φωτογραφίες μία αν κάθε πλευρά.

4ον. Έχει ισχύ μία αγωνιστική περίοδο (1η Σεπτεμβρίου έως 31η Αυγούστου).

5ον. Αφού συμπληρωθεί από τον αθλητή / αθλήτρια επιστρέφετε στον σύλλογο όπου το ένα στέλεχος επιστρέφετε στην ΕΟΞ και το άλλο παραμένει στον αθλητή / αθλήτρια.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εκτός από την επίδειξη από τον αθλητή / αθλήτρια του Δελτίου Αθλητή Ξιφασκίας θα πρέπει υποχρεωτικά να επιδεικνύει και την Κάρτα Υγείας Αθλητού.

ο Α.Ο. «ΑΠΟΛΛΩΝ» Βριλησσίων έχει παραλάβει τις Κάρτες Υγεία των αθλητών του και θα δοθούν μαζί με το Δελτίο Αθλητή Ξιφασκίας στην έναρξη της Νέας Αθλητικής Χρονιάς.

Την Κάρτα Υγεία μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.

Leave a Reply