1η Ημερίδα Συμπεριφορικής Οικονομικής

 

Με πρωτοβουλία του ΠΜΣ Εφηρμοσμένων Οικονομικών και Διοίκησης του Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης και του Καθηγητή και Προέδρου του Τμήματος κ. Θεοδοσίου Παλάσκα διοργανώνεται η 1η Ημερίδα Συμπεριφορικής Οικονομικής με τίτλο «PsychoManagement Athens 2019 – PMA 2019», το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 09:00 π.μ. στο αμφιθέατρο Σάκη Καράγιωργα Ι του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Την έναρξη της ημερίδας θα χαιρετήσει ο Καθηγητής και Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Προσωπικού του Παντείου Πανεπιστημίου, κος Βασίλειος Κουγέας.

Σκοπός της ημερίδας είναι:

Η παρουσίαση και η προώθηση σύγχρονων πρακτικών management,, προσανατολισμένων στον άνθρωπο, που ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στο χώρο της διοίκησης.

Η κατανόηση ότι οι ανθρώπινες επιλογές δεν είναι πλήρως λογικές και ότι μεταβάλλονται διαχρονικά.

Η αποτύπωση και κατανόηση της διαχείρισης των ανθρώπινων σχέσεων στο εσωτερικό των επιχειρήσεων και οργανισμών για αποτελεσματική επίλυση διενέξεων, δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και ενίσχυση της συνεργασίας.

Η ανάλυση του καινοτόμου «παντρέματος» της συναισθηματικής νοημοσύνης και των αποχρώσεων της ανθρώπινης συμπεριφοράς (Μακιαβελισμός και οπορτουνισμός) με την διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.

E-mail: topa.pma@gmail.com

Facebook pagehttps://www.facebook.com/PMAthens2019/ 

Φόρμα δήλωσης συμμετοχήςhttps://forms.gle/r6tSR6vE5ZKUcXNu7 

Το πλήρες Δελτίο Τύπου μπορείτε να το δείτε εδώ.

Leave a Reply