Ξιφασκία – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων

Με 21 αθλητές / αθλήτριες θα συμμετέχει ο Σύλλογος μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Μαΐου 2021 σε Ατομικό επίπεδο ενώ την Κυριακή 30 Μαΐου 2021 σε Ομαδικό στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Δημητριάδης», Αθλητικό́ & Πολιτιστικό́ Πάρκο Νέας Μάκρης.

Αθλητές – Έφηβοι

Δεμπόνος Άγγελος Διονύσιος, Καλουτας Φίλιππος, Κατσαρδής Χρίστος, Καλφόπουλος Γεώργιος, Μαρτίνος Δημήτρης, Μεταλληνός Χρήστος, Μπλέτσας Κωνσταντίνος, Νυκτερίδης Νικόλαος, Οικονόμου Αλέξανδρος, Παναγίδης Αθανάσιος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Περγάμαλης Νικόλαος – Άγγελος και ο Χατζόπουλος Μαρκέλος

Αθλήτριες – Νεάνιδες

Αποστολοπούλου Χριστίνα, Ιωαννίδη Φωτεινή – Μαρία, Καρακώστα Ίρις – Φωτεινή, Παλάσκα Αγνή, Παπαδοπούλου – Μιχαλά Αριάδνη, Τριανταφύλλη Ελευθερία – Ηλιάνα, Τσαούση Λήδα και η Χατζηκοκκίνου Αικατερίνη – Μαρία.

Το ΔΣ εύχεται σε όλους τους αθλητές/τριες του Συλλόγου μας Καλή Επιτυχία και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την προσπάθεια που έκαναν παρόλο που οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες.

Το πρόγραμμα έχει έως εξής:

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

09:00 πμ Σπάθη Εφήβων (Ατομικά)

14:00 μμ Σπάθη Νεανίδων (Ατομικά)

18:30 μμ Τελικοί́ (4άδες)

Κυριακή́ 30 Μαΐου 2021

09:00 πμ Σπάθη Εφήβων (Ομαδικά)

13:00 μμ Σπάθη Νεανίδων (Ομαδικά)

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα πρέπει να βρίσκεστε μία (1) ώρα ποιο νωρίς στο χώρο των αγώνων.
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να προστατέψουμε τους αθλητές / αθλήτριες μας που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων οι 21 αθλητές που θα πάρουν μέρος στους συγκεκριμένους αγώνες ΔΕΝ θα κάνουν προπόνηση ούτε την Πέμπτη ούτε την Παρασκευή. Ραντεβού την Παρασκευή 20:00 στο προπονητήριο για να γίνει το υποχρεωτικό Rapid Test (Κόστος 10€).

Leave a Reply