Ξιφασκία – Φιλικοί αγώνες Σπάθης CGS

Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 ο Αθλητικός Σύλλογος των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα – Γείτονα θα πραγματοποιήσει Φιλικούς αγώνες στο όπλο της Σπάθης για αθλητές / αθλήτριες στο κλειστό γυμναστήριο του CGS (Εκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα) στην Παλλήνη.

Ο Σύλλογος μας θα συμμετέχει με 37 αθλητές / αθλήτριες και συγκεκριμένα.

Κατηγορία UNDER 10 Παμπαίδων – Παγκορασίδων

Ώρα έναρξης αγώνων 09:00

Παμπαίδες με τους:

Ντίβης Ιάσονας, Παπαγεωργίου Άγγελος, Τσαβαλιάς Ανδρέας, Άννινος Στυλιανός, Μακέδος Κωνσταντίνος, Μάρκος Νικηφόρος, Νέστωρας Σταύρος, Νοταράς Σταύρος, Τρυφωνόπουλος Θοδωρής και ο Τρυφωνόπουλος Νικόλαος.

Παγκορασίδες με τις:

Μπλέτσα Ίρις Αικατερίνη, Νοταρά Κωνσταντίνα, Παπαδάκη Ειρήνη και η  Φλέσσα Μαρία Αιμιλία.

Κατηγορία UNDER 8 Παμπαίδων – Παγκορασίδων

Ώρα έναρξης αγώνων 12:30

Αλατζίδης Παύλος, Δημοσθένους Δημοσθένης, Κόλια Μελίνα, Μακρής Αλέξανδρος, Παπαδόπουλος Σοφοκλής Ευάγγελος, Στασινόπουλος Ίωνας, Στυλιανός Άννινος, Τσώκος Βασίλειος, Τσαπαλιάρης Ιωάννης,  Μιχαήλ Ντιμρότσι Ορφέας και ο Κογιοπάνος Παναγιώτης.

Κατηγορία UNDER 13 Παμπαίδων – Παγκορασίδων

Ώρα έναρξης αγώνων 14:30

Παμπαίδες με τους:

Καλόθετος Παναγιώτης, Κωστάλας Νταγκάεβ Αλέξανδρος, Μουρούτης Γιώργος Ορφέας, Νέστωρας Ανδρέας, Σκορδαλάκης Ιωάννης και ο Χαλκίδης Άγγελος.

Παγκορασίδες με τις:

Γκέκα Ευανθία Αριάδνη, Γριμπαβιώτη Ελεωνόρα, Παπαγεωργίου Ηλέκτρα, Τσαούση Σεμέλη, Χαροπούλου Ευαγγέλια και η Βοζίκη Ιωάννα Μαρία.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  1. Θα πρέπει να βρίσκεστε τουλάχιστόν μία ώρα ποιο νωρίς προτού την έναρξη των αγώνων.
  2. Η κατηγορία UNDER 8 θα πρέπει να προσκομίσει στους αγώνες Ιατρική Βεβαίωση.
  3. Το κόστος συμμετοχής 20 ευρώ θα δοθεί στην γραμματεία των αγώνων.
  4. Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές όλων των κατηγοριών θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.
  5. Μπορείτε να δείτε και σχετικό link για τους αγώνες εδώ.

Διευκρινιστικές Οδηγίες σχετικά με το πρωτόκολλο Covid-19:

Συμμετέχοντες αθλητές:

Για την συμμετοχή σας θα χρειαστεί οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους self –test του οποίου η διενέργεια θα γίνει παρουσία του προπονητή κάθε ομάδας την ημέρα της συνάντησης. Εναλλακτικά μπορείτε να προσκομίσετε rapid test 48 ωρών.

Εξαιρούνται από το testing οι πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ προσκομίζοντας το ανάλογο έγγραφο.

Θεατές:

Επιτρέπεται η παρουσία θεατών εφόσον είναι πλήρως εμβολιασμένοι καθώς και όσων διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ προσκομίζοντας το ανάλογο έγγραφο.

Οι ανήλικοι 13 έως και 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με επίδειξη αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα

Leave a Reply