Ο Απόλλων Βριλλησίων στο 40ο Children International Fencing Tournament – Challenge Wratislavia

 Challenge Wratislavia - Ηalla "Orbita"
O Απόλλων Βριλλησίων στη Hala “Orbita”, στο Wroclow.  Challenge  Wratislavia. Το πρώτο μετάλλιο του συλλόγου στο εξωτερικό από το Συνοδινό Πασχαλιδίογλου (3ος -U11).

Διακρίθηκαν τα μικρά σπαθιά μας στο 40.Children International Fencing Tournament – Challenge Wratislavia, που διεξήχθη στην πόλη Βρότσλαβ της Πολωνίας από τις 23 – 27 Μαρτίου.Συμμετείχαν 640 αθλητές και αθλήτριες στη σπάθη, σε όλες τις κατηγορίες (U11, U13, U15) απ΄ όλο τον κόσμο.

Την 3η θέση κατέλαβε στην κατηγορία U11, ο Συνοδινός Πασχαλιδίογλου. Την 8η θέση στην κατηγορία U13, η Ελίνα Τριανταφύλλη. Την 10η θέση στην κατηγορία U11, κοριτσιών, η Ειρήνη Λιβανού. Όλα τα παιδιά της ομάδας που αγωνίστηκαν κατέλαβαν καλές και τιμητικές θέσεις στην γενική κατάταξη. Αποκόμισαν δε,πολύτιμες εμπειρίες που θα είναι χρήσιμες στο  μέλλον.Συμμετείχαν επίσης στην αποστολή της ομάδας μας, οι: Καλουτάς Φίλιππος (U13),Περγάμαλης Νίκος (U11),Σωτηροπούλου Φαίδρα (U13), Παλάσκα Αγνή (U13) και η Άρτεμις Χρηστέα (U15).Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή για την άψογη εμφάνιση και συμπεριφορά.Είμαστε υπερήφανοι!!

Μαρία Γιαννούλη

One thought on “Ο Απόλλων Βριλλησίων στο 40ο Children International Fencing Tournament – Challenge Wratislavia

  • April 10, 2017 at 12:16 am
    Permalink

    Συγχαρητήρια στα παιδιά και πάντα νίκες!!!❤

Leave a Reply